Ny deltävling i MotoGP-kalendern 2020

En ny deltävling har lagts till MotoGP-säsongen 2020 och kommer att äga rum i Europa den 22 november. Exakt vilken bana det handlar om kommer att officiellt meddelas på måndag den 10 augusti.

FIM, IRTA och Dorna Sports kommer att tillkännage platsen för den nya säsongsfinalen nästa vecka, 10 augusti, men har också bekräftat den här veckan att de tidigare ”uppskjutna” racen i Argentina, Thailand och Malaysia officiellt är inställda i år på grund av den pågående COVID-19-pandemin.

Efter Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana kommer ytterligare en tävlingshelg att äga rum den 20 till 22 november på en plats i Europa, som blir säsongsfinalen 2020. Mer information om exakta platsen bekräftas på måndag 10 augusti.

Dessutom har ett nytt avtal uppnåtts med arrangörerna för det thailändska GP:t som bekräftar att Chang International Circuit kommer att förbli en del av MotoGP-kalendern fram till åtminstone 2026. 

Dessutom för Dorna samtal  med arrangörerna i Argentina och Malaysia för att finna möjliga datum för 2021 års MotoGP-kalender.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser