MC-Konsult i nya lokaler!

Pressmeddelande, Lidköping 190211

MC-konsult flyttar

Efter 30 år i lokalerna på Traversgatan flyttar MC-konsult in till en anrik, gammal tändsticksfabrik i Lidköping centrum, ett stenkast från Torget.

Samtidigt fortsätter företaget sin satsning på Triumph, vilketsyns i den nya butiken. ”Men vi är fortfarande måna om vår Harley Davidson-historia, och vi vill förstås ha kvar den känslan i butiken”, berättar Johan Kjellström och fortsätter: ”Vi har alltid ett stort antal H-D i lager, och det är produkter vi kan och gillar.

MC-konsult är också auktoriserade för elmotorcykelmärket Zero, vilket är en växande marknad och en viktig del av företagets framtidssatsning. Vidare finns det även i fortsättningen en välfylld tillbehörsbutik, med bl a produkter från Arai, Schuberth, Held, Triumph & Kriega. ”Vi satsar än mer på kvalitet i år”, säger Frida Bäcklund, ansvarig för butiken. ”Vi hoppas också kunna bredda vårt sortiment med mer äventyrs- och sportkläder i och med vårt nya märke, och det är någonting vi ser fram emot”.

Den nybyggda verkstaden tar emot servicejobb på alla märken och modeller. ”Vi har redan sett ett stort flöde av Triumphägare som kommer till oss för service. Det är riktigt roligt att jobba med ett sånt kvalitetsmärke”, tillägger Andreas Falk som är kundmottagare i verkstaden. Hit görs också en riktigt bra värvning i och med Stig Ehn, som arbetat på MC-konsult tidigare, men de senaste åren har drivit egen verkstad.Stigs specialitet är Harley-Davidson.

Butiken har en bar i samarbete med grannen O´Learys, något som borde uppskattas av kunderna som ofta är långväga. En bredare satsning på event, temakvällar och träffar utlovas också.

Premiärhelgen börjar fredag 1/3 med stor After Work, trekamp& Näst Bäst på scen i samarbete med O´Learys. På lördagen är det stora premiärdagen med erbjudanden på hojar & tillbehör och leverantörerna på plats. Butiken är dock öppen på Kinnegatan redan nu för den som har vägarna förbi.

Med vänlig hälsning
Johan Kjellström johan@mckonsult.se
Frida Bäcklund frida@mckonsult.se

Ny adress:
MC-konsult / Triumph Lidköping
Kinnegatan 15
531 32 Lidköping

www.mckonsult.se
0510-24035

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser