Lorenzo tillbaka till MotoGP

Den spanske föraren Jorge Lorenzo, som i november tillkännagav sin pensionering från MotoGP, har meddelat att han kommer tillbaka till MotoGP, men inte på en MotoGP-motorcykel.

I en intervju för österrikiska ServusTV-programmet ”und Sport und Talk aus dem Hangar-7” sa den spanska föraren: ”Jag kommer definitivt att återvända till depån. Jag meddelar något snart. Jag har rest under 17 års tid och har alltid bott på samma hotell. Jag har alltid sett mig själv som en lycklig person. Men om du har möjlighet att leva utan press, kommer du vara lyckligare. ”Samtidigt erkände Jorge att kliva ombord bakom styret på en racehoj inte inkluderas i hans plan för tillfället.

Efter en semester på Bali under de senaste veckorna är den femfaldige världsmästaren redan tillbaka hemma i Lugano, Schweiz. ”Jag har vilat på Bali. Nu mår jag riktigt bra. Till att börja med bokade jag en enkelbiljett, men jag var tvungen att återvända på grund av vissa förpliktelser, ”förklarade den spanska föraren.

Annons

Annons

Senaste utgåvan