Kawasaki uppdaterar Ninja 650 inför 2020

Kawasakis tvåcylindriga, vätskekylda Ninja 650 etablerades snabbt som en av Kawasakis mest eftertraktade motorcyklar i dess segment efter lanseringen 2017. Inför kommande säsongen har Kawasaki valt att uppdatera modellen.

Motorns allsidiga flexibilitet från botten till varvstoppet, tillsammans med smidighet i stadstrafik är två av Ninja 650’s erkänt starka sidor. Den inspirerande parallelltwinnen passar också på landsvägar utanför stadskärnan samt på helgturer både solo och med passagerare. Passageraren kommer dessutom uppskatta förbättrad komfort tack vare den förbättrade passagerarsadeln.

För 2020 tar den sportiga maskinen ett kliv framåt med en multifunktions TFT färgdisplay på 10.9cm som ersätter den gamla instrumenteringen. Utöver växellägesindikator, växlingsindikation, bränslemätare och ECO-indikator med mera så kommer Ninja 650 förberedd för Bluetooth-sammankoppling med förarens smarttelefon. LED-lysen fram såväl som bak och Dunlop Sportmax Roadsport 2 monterade som standard.

Action, Ninja® 650ABS KRT Edition

För en ny generation av förare – som aldrig skulle lämna hemmet utan sin mobiltelefon, kommer en spännande möjlighet att koppla ihop den med sin Ninja 650. Parningen via Bluetooth är enkel och via Kawasakis egna Rideology The App erbjuds funktioner så som GPS-ruttinformation och serviceschema. Ninja 650:s färgdisplay har både ett ”negativt” och ett ”positivt” visningsläge och en inbyggd ljussensor för att garantera bästa synlighet.

Fackverksramen som visuellt knyter Ninja 650 till Ninja H2 förblir oförändrad, men paras med den visuella designen från KRT World Superbike. En av de tre färgerna för 2020 kommer vara en Lime Green / Ebony-design som för tankarna till motorcyklarna som tävlar på världsscenen. Utöver denna version kommer en duo i ytterligare fräscha färgalternativ i form av en Metallic Spark Black och slutligen en i Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black.

För fler bilder och specifikationer besök Kawasaki.se. Kawasaki Märkesförsäkring från 1.867 kronor.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser