Indians nyheter för 2024!

Indian FTR x 100% R Carbon

Amerikanska Indian kör ett litet mellanår för 2024 och finslipar bara befintliga modeller. Med 2 fräcka undantag. Till 2024 presenterar Indian två fina specialmodeller i begränsad utgåva. FTR x 100% R Carbon är en modell utvecklad i samarbete md glasögontillverkaren 100%, mest kända från motocross och enduro. Den tillverkas i en begränsad serie på endast 400 exemplar varav 250 når Europa.
Förutom lackeringen, i djupt blå färg, är det i det stor hela en ”standard” FTR Carbon, som i grundutförande är relativt maxad. Titta bara på de feta Akra-piporna och snygga fälgarna.

Nästa specialare ut i rampljuset är Indian Challenger Elite. En svart synd med ett helt nytt ljudsystem som främsta nyhet. Det nya PowerBand-systemet ger dig 8×100 watt och en 9-bands equalizer. Indian Challenger Elite har en stark, PowerPlus-motor på 122 hästar för härlig acceleration. Indian Challenger Elites utrustning inkluderar elektroniskt justerbar bakfjädring från Fox®, Smart Lean Technology, en adaptiv LED-strålkastare, LED-körljus, en justerbar vindruta, fotplattor för förare och passagerare, uppvärmda handtag, och tre valbara körlägen, Tour, Standard och Sport.

Indian Challenger Elite

Annons

Annons

Senaste utgåvan