Säkra din plats till GS Trophy 2020

Ännu finns några platser kvar till kvalkörningen för GS Trophy 2020, där tre BMW GS-förare från Norden kommer att få hänga med på ett veckolångt motorcykeläventyr i Nya Zeeland.

LÄNK: Anmäl dig till kvalen, 28 – 30 juni, i Lidköping.

Vill du vara med i den Nordiska kvalificeringen på din GS och ha möjligheten att bli en av de 3 som får äran att representera Norden i den internationella finalen 2020? Anmäl dig i så fall så snarast för att säkra en av 100 platser till BMW Motorrad GS Trophy 2020 – Nordic Qualifier.

BMW Motorrad International GS Trophy är ett event där tremannateam, bestående av GS-ägare från hela världen, får möjlighet att visa sina körfärdigheter, kämpar- och laganda. Under det nästan veckolånga motorcykeläventyret, fyllt med utmaningar, lär BMW Motorrad International GS Trophy vara det ultimata äventyret för GS-förare från hela världen.

Evenemanget arrangerades första gången 2008 i Tunisien och har sedan dess organiserats i Södra Afrika, Patagonien, Kanada, Thailand och Mongoliet. GS Trophy är inte en hastighetstävling. Det är en skicklighet- och uthållighetsutmaning som testar laganda, fysik, envishet och sist men inte minst förmågan att köra motorcykel i alla typer av terräng. De olika momenten utsätter deltagarna för ett antal fysiskt och psykiskt krävande utmaningar – och beskrivs ofta av deltagarna som deras livs största äventyr.

GS Trophy 2020 kommer att äga rum under början av 2020 i Nya Zeeland.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: