Mälaren Runt 2019

Nu börjar det dra ihop sig till Nordens i särklass största hojrun – Mälaren Runt. Lördag den 17 augusti är datumet som gäller i år.

Klockan 11.00 går startsignalen! Tipset är att komma i god tid till starten i Solna för att uppleva den häftiga känslan när alla hojarna samlas på parkeringen vid Pampashuset.

Efter starten rullar en lång ström med motorcyklister mot Eskilstuna via gamla vägen över Södertälje. De gula skyltarna visar den rekommenderade vägsträckningen. I det här evenemanget är själva resan en folkfest. Längs vägarna sitter åskådarna och spanar in alla häftiga hojar som rullar förbi.

Officiellt pausstopp blir det som vanligt på Motorbanan Gröndal utanför Eskilstuna. Där finns hojfirmor, uppvisningar, mat, dryck, med mera .

Hojmarknaden öppnar redan klockan 10.00. Här finns mat, dryck och samkväm. Marknaden stänger klockan 16.00.

Strul MCC i Enköping håller som vanligt den legendariska Mälaren Runt-festen. Där blir det musik, mat, dryck, camping och bra drag med skön stämning. Festbiljett kan köpas vid grinden eller utmed banan.

Officiell målgång är det hos MCE, Motorcykelentusiasterna, som har sin klubbkåk utanför Jakobsberg. Där samlas alla som valt att köra hela varvet. På plats arrangeras diverse trevligheter. Det finns mat, kalla och varma drycker till försäljning och underhållning med livemusik.

Mer information HÄR: http://www.mcm.se/malaren.htm

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: