Cannonball Bike Run 2006

År 2005 ställde 36 hardcore-motorcyklister upp i det första av Canonball Bike Run som gick genom fyra olika länder med en total racelängd av 2415 kilometer, avslutades med en stor fest i Eiffeltornet. I år har maxantalet av motorcyklister dubblats till 75 personer som längtar efter ett fartfyllt och förmodligen vansinnigt roligt race genom Europa.
För 2006 har arrangörerna organiserat en tävling deltagarländerna sinsemellan, förutom den individuella Cannonballtiteln. Bland de deltagande finner vi förare från Tyskland, Schweiz, Sverige, Finland, USA och Australien. Ja, till och med Trinidad och Tobago ställer upp med förare! Racet kommer att gå genom sju länder och har till i år förlängts med en dag till totala fem dagar. Starten på det 2575 kilometer långa loppet kommer att gå från ett ännu ej avslöjat historiskt slott i Centraleuropa…
Medan den hemliga rutten befinner sig i säkra händer vet vi dock att den avslutande festen kommer att ske i ett torn som är dubbelt så högt som den avslutande mötesplatsen 2005, i Eiffeltornet!
Som vanligt inkluderar arrangemanget förstklassig behandling med bagage som blir skickat mellan lyxhotellen plus teknisk backup och support under loppet.
Inträdet är 2199 Euro per hoj och förare vilket inkluderar allt förutom besnin.
Starten? 22:a Augusti i år. Skynda dig, då hälften av alla plaster redan är tagna!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser