Bike och MC-avisa går samman

Bike och MC-avisa går samman för att skapa den ultimata norska motorcykeltidningen

Bike, Nordens ledande motorcykeltidning, tillkännager idag förvärvet av den norska motorcykeltidningen MC-avisa. Detta spännande samarbete kommer att ge liv åt ett helt nytt kapitel i norsk motorcykeljournalistik, där den nya tidningen Bike/MC-avisa nu är tillgänglig för norska entusiaster.

Gerry Nordström från Bike och Ole Martin P. Eidevik från MC-avisa efter undertecknandet av kontraktet onsdagen den 30 augusti 2023.

Från och med nummer 9-2023 kommer läsarna att uppleva det bästa av två världar när Bike och MC-avisa smälter samman till en dynamisk tidning. Denna sammanslagna tidning kommer att leverera premiuminnehåll som täcker både det lokala motorcykellivet i Norge och det mest spännande materialet från motorcykelvärlden globalt.

Ole Martin Pedersen Eidevik, ägare och chefredaktör för MC-avisa, uttrycker entusiasm för den kommande förändringen: ”Vi ser fram emot att samla våra krafter och resurser för att skapa en starkare tidning som kommer att glädja våra läsare, prenumeranter, annonsörer, motorcykelklubbar, återförsäljare och importörer. De som prenumererar på både MC-avisa och Bike får naturligtvis alla utgåvor de har betalat för. Den bästa norska täckningen möter Bikes internationella material. Slutprodukterna kommer att vara de bästa norska läsarna någonsin har fått”

Gerry Nordström, ledare av Bike i Norden, delar sin vision om fusionen: ”Denna sammanslagning är en naturlig och nödvändig utveckling. MC-avisa har en imponerande täckning av vad som händer i motorcykel-Norge, medan Bike har ett internationellt fokus med förstklassiga tester och reportage. Genom att kombinera dessa styrkor i MC-avisa/Bike kommer vi att erbjuda läsare och annonsörer en norsk produkt av högsta kvalitet, med det bästa av två världar.”

Bike har redan etablerat sig som en framstående tidning i Norden, med publikationer i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Och nyligen sattes även den välrenommerade tidningen Allt om MC under förlagets vingar för att ytterligare stärka sin position och bredd. Avtalet med MC-avisa tecknades strax före tryckningen av MC-avisa nummer 8-2023, och nu pågår ett intensivt arbete med att etablera en ny redaktion inför utgivningen av nästa nummer. En sak är säker: MC-avisa/Bike 9-2023 kommer att presentera sig som en mer innehållsrik och spännande motorcykeltidning, som ger det bästa av två världar till sina läsare och annonsörer.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser