Årets mc-handlare och mc-verkstad utnämnda

BikeTown från Gävle är Årets Mc-handlare 2023.

Svedea har utnämnt BikeTown till Årets Mc-handlare och Gerts Cykel & Motor till Årets Mc-verkstad 2024. Juryns val bygger på kundernas betyg på bemötande, service och kvalitet.

För att uppmärksamma landets hojspecialister har Svedea nu för åttonde året i följd utnämnt den verkstad och den handlare som fått högst betyg av kunderna. Det är just relationen till kunderna som är i fokus.

– Det är verkligen härligt att se att den höga nivån på betygen från kunderna håller i sig och roligast av allt är att konkurrensen samtidigt ökar. Utmärkande för årets vinnare är att de levererat på toppnivå under lång tid och har mycket höga kundutlåtanden! säger Henrik Eurén, Svedea.

Gerts Cykel & Motor från Ängelholm är Årets Mc-verkstad 2023.

Årets mc-verkstad 2023

  1. Gerts Cykel & Motor, Ängelholm
  2. Desmo Center, Stockholm
  3. Beviks Motorcyklar, Linköping

Årets mc-handlare 2023

  1. BikeTown, Gävle & Falun
  2. GMC Karlstad, Karlstad
  3. Mascot Motor, Nässjö

– Även om både Gerts Cykel & Motor och BikeTown är i särklass i år vill jag understryka att tvåorna och treorna på årets listor också håller riktigt hög klass. Det är väldigt tydligt att synen på kvalitet och personlig service står högt på dagordningen hos de bästa firmorna, avslutar Henrik Eurén.

Så går bedömningen till

Efter varje köp av mc och verkstadsbesök får kunden besvara ett antal frågor som rör bemötande, service och kvalitet. Baserat på kundernas omdömen utses därefter Årets Mc-handlare och Årets Mc-verkstad av en jury.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser