Åk med oss på nya Gotland Ring!

Gerry, Freddy och Linus är på plats under öppningen av nya Gotland Ring Sydlingan. Vi presenterar ett komplett varv, med Nord- och Sydlingan. Kolla in videon här. Fler detaljer i Bike nr 7, ute nu!

Världens längsta roadracingbana av modern standard finns numera i Sverige, närmare bestämt på Gotland, där Gotland Rings nya Sydslinga färdigställdes och invigdes sista helgen i maj. Vi på Bike var på plats och kunde som första motorcyklister lägga ett stor antal varv på den kompletta banan, där man knyter ihop den befintliga Nordslingan med den nybyggda Sydslingan – totalt 7,3 kilometer väldigt teknisk och snabb bana med stora höjdskillnader, nedförsbackar, krön och hissnande högfartspartier.

Häng med Bikes testförare på ett varv runt den kompletta Gotland Ring, vi börjar med Nordslingan och kommer sedan över på den helt nybygdda Sydslingan. Totalt 7,3 kilometer racerbana.

Lelle-träffen den 9-12 september planerar vi att ta en tur ut på Gotland Ring med träffdeltagare. Detta under ordnade former med Bikes testförare som föråkare.

Missa inte aktuella nummer 7 av Bike, där vi testar banan ingående med beskrivning av banans alla svängar, bakgrund, banskiss och så vidare.

Annons

Annons