Bild
Nästa artikel

Lorenzo: "Stoner största talangen"

Nyheter

Jorge Lorenzo, nyligen krönt MotoGP-mästare, har hyllat Stoner som en av de mest talangfulla förare han någonsin sett.

Både Stoner och Lorenzo har två mästerskapssegrar i sitt bagage och har haft flera dueller mellan varandra under sin tid i MotoGP, men efter det sista racet på Valencia så drar sig Stoner tillbaka.

-Jag har mycket respekt för Casey för han är troligtvis den mest talangfulla förare jag någonsin sett på en motorbana, sa Lorenzo.

-Men han har bestämt sig för att dra sig tillbaka, att stanna med sin familj och njuta av ett liv utan racing. Vi kommer sakna honom mycket.

-Ren talang. Extremt snabb.

Kommentarer

#1
2012-10-30 13:06

så sant som det är sagt, bara Stoner kunde bli världsmästare på Ducati, ingen annan har ens kommit i närheten

#2
2012-10-30 22:37

En kommentar riktad mot sin nya stallkamrat Valentino Rossi? 2013 kommer att bli ett intressant år, kanske dags att ta sig till Assen?

#3
2012-10-31 08:37

ta er till Assen ,bästa stället,fina pubar ,o kanon publik

#4
2013-01-04 15:07

Kalle2 skrev: "så sant som det är sagt, bara Stoner kunde bli världsmästare på Ducati, ingen annan har ens kommit i närheten"

Nja, jag tror det var ren tur jag. Det var året Ducati hade en någorlunda bra hoj och de andra tillverkarna råkade ha tillräckligt dåliga. Stoner, som förstås är mycket kompetent, kunde ta tillfället i akt. Dock är hojarna inte likadana varje säsong och de andra kom i kapp och förbi. Att Stoner lämnade Ducati hade säkert att göra med att han insåg att möjligheten aldrig skulle återkomma, råttorna lämnar som vanligt det sjunkande skeppet och sen hade Stoner ändå mage att psyka Rossi. Stoner har, som alla människor, inte bara sympatiska sidor...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.