Vårkampanj hos XL Moto!

Fräck skinnjacka och ett par kevlarjeans för oslagbara 898 kronor!

Paketpris för att spara stort!

XLMOTO, en av de största motorcykelbutikerna på nätet, lockar oss med ett speciellt paketpris denna månad. Så om du funderar på att skaffa dig ny MC-utrustning inför den kommande säsongen bör du ta dig en närmare titt.

Bra motorcykelkläder, sådana som du kan använda både under varma och kalla dagar, som skyddar mot regn och, viktigast av allt, är bekväma att bära.
De bästa motorcykelkläderna har allt detta och speglar dessutom din unika stil. Produkterna som ingår i paketpriset ger en perfekt blandning av MC-kläder med hög skyddsnivå, snygg streetwear-stil och ett fantastisk pris.

Ett par coola aramidförstärkta jeans är grunden i MC-looken, och när de kombineras med en snygg, högkvalitativ buffelskinnjacka är det en game-changer. – Ett riktigt mästerverk av modevedveten stil! Från och med den 6 mars kan du få båda till ett specialpris hos XLMOTO.

Med detta erbjudande kan du välja mellan olika modeller av aramidförstärkta motorcykelbyxor och boomers & beemers i buffelskinn från Course. Blanda som du vill och skapa ditt eget stilfulla set för bara 898 kronor!

Besök XLMOTO i dag och gör dig redo att ge dig ut på vägarna med säkerhet och stil!

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser