Triumphs crosshoj, äntligen visad!

Triumph TF250X

Triumphs nya 250 kubiks motocrosshoj avslöjades offentligt för första gången, vid SuperMotocross World Championship-finalen lördagen den 23 september, på Los Angeles Memorial Coliseum i Kalifornien. Åskådarna fick se två nya Triumph motocrosscyklar komma in på arenan i ett hav av pyroteknik och fanfarer. Den hett efterlängtade cykeln, med produktionsspecifikationer, kördes av Jeff ’Six Time’ Stanton, som vann sitt senaste mästerskap på Colosseum och är nuvarande chef för Triumph’s Adventure Experience i USA. Han fick sällskap av The Goat, Ricky Carmichael, vars cykel hade Rickys egen grafik och tillvalsutrustning. Datumet för den fullständiga avslöjandet av den nya cykeln tillkännagavs till den 28 november 2023 på gigantiska skärmar runt stadion.


Ricky Carmichael pratade med kommentatorerna efter sin körning och sa: ””Jag är så glad över att äntligen visa fansen vad vi har jobbat med de senaste fyra åren. Cyklarna känns bra, de ser bra ut och de är snabba. Jag är verkligen nöjd med vad vi har levererat och jag kan inte vänta tills vi kan dela de sista detaljerna den 28 november.”
Jeff Stanton tillade: ”Colosseum är en speciell plats för mig, och att vara tillbaka här på Triumph är en stor ära för mig. Den nya grafiken är verkligen unik och ger cykeln ett riktigt skarpt och distinkt nytt utseende som jag tror att fansen kommer att älska.”

Njut av lite härliga close-ups i galleriet nedan.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: