Triumph Tiger 900 Aragón Edition

Förra sommaren säkrade Iván Cervantes segern i Baja Aragón. Ett år senare firar Triumph denna prestation med lanseringen av Tiger 900 Rally Aragón och Tiger 900 GT Aragón. Dessa specialutgåvor är endast tillgängliga 2023 och kommer med unika färger och specifikationer.

Båda Tiger 900 Aragón-utgåvorna levererar samma specifikationer, teknik och kapacitet som Tiger 900 GT Pro och Rally Pro, ackompanjerad av två fräscha nya utseenden.

Tiger 900 Rally Aragón har en tre-nyansers lackering av Matt Phantom Black, Matt Graphite och Crystal White, med distinkta Racing Yellow-detaljer ihop med Triumph Tiger och Aragón Edition-detaljer, samt en ny och unik tvåfärgad sadeldesign.

GT Aragón kommer med Triumph Tiger och Aragón Edition-detaljer, tillsammans med en uppfriskande tvåfärgad sadeldesign, och en lackering i Diablo Red, Matt Phantom Black och Crystal White.

GT Aragón Edition har fullt justerbara 45 mm USD Marzocchi cartridge-framgaffel med elektroniskt justerbar RSU, medan Rally Aragón Edition kommer med Showa-framgaffel trimmad för ännu bättre offroad-prestanda.

Motorskyddsbågar är monterade som standard på båda Aragón Editions, medan Rally Aragón Edition också har bränsletankskydd som standard. En samling av över 65 dedikerade tillbehörsalternativ finns tillgängliga för båda modellerna, vilket gör att du kan skräddarsy din maskin för att bäst passa din personliga smak och körstil. Tyvärr är det ”se men inte röra” för oss nordbor då de inte kommer tas in på våra breddgrader.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: