Triumph fortsätter som exklusiv Moto2-leverantör

Triumph kommer att förbli den exklusiva motorleverantören för Moto2 i ytterligare fem säsonger och utveckla en helt ny racerväxellåda för säsongen 2025.

Triumph Motorcycles har tecknat ett nytt kontrakt för att fortsätta som exklusiv motorleverantör för Moto2-VM under ytterligare fem säsonger, från 2025 till 2029. Detta kommer att se Triumph driva Moto2-teamen med dess 765 trippelmotor.

Steve Sargent, Chief Product Officer, Triumph Motorcycles: ”Moto2 fortsätter att vara en utmärkt plattform för att visa upp prestanda och kapacitet hos våra 765 trippelmotorer, vilket driver efterfrågan på vår nya Street Triple 765-serie. Under de senaste fem åren har vi använt racingprogrammet för att driva på förbättringar av 765-motorn, och få insikter och lärdomar som vi har använt för att vidareutveckla och utveckla vår Street Triple 765-serie. Vårt rykte som en leverantör av hållbarhet, tillförlitlighet och klassledande prestanda har stärkts, vilket i sin tur driver på vår globala försäljning. Den nya racingväxellådan kommer att göra stor skillnad för de resultat som förare kan uppnå på banan i Moto2.”

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: