Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

Triumph firar 10 års arbete med Distinguished Gentleman’s Ride med specialversionen Bonneville T120 Black DGR Limited Edition.

The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) förenar hundratusentals motorcykelfans över hela världen i klassisk och vintagestil för att samla in pengar till prostatacancerforskning och medvetenhet kring mäns mentala hälsa.

DGR grundades i Sydney, Australien, 2012 och skapades av Mark Hawwa som ett nytt sätt att sammanföra motorcykelentusiaster, fokuserat på en gemensam sak för det goda. Eventet har vuxit år för år, och idag arrangeras DGR över stora delar av världen, där över 90 000 förare har dragit ut på gatorna i mer än 800 städer, och totalt samlat in över än 37 miljoner dollar hittills. Triumph blev den officiella motorcykelpartnern till DGR, från 2014.

Den nya T120-maskinen är klädd i ett metallic svartvitt färgschema officiellt DGR-märke och logotyper på tanken och sidopanelerna. Modellen har även gulddetaljer mellan färgskiftena och runt kanterna på sidokåporna, och toppas av en brun sadel. Varje exemplar säljs med ett numrerat certifikat, signerat av Mark Hawwa och Triumphs vd Nick Bloor.

Utgåva 001 presenteras som ett pris till den som lyckats samla in högsta beloppet till 2023 års DGR-körning. För att delta och för mer information, besök hemsidan nu: https://www.gentlemansride.com

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: