Specialversion av MV Agusta Dragster 800 RR för TheArsenale

MV Agusta kommer att producera en specialversion av Dragster 800 RR i begränsad upplaga, helt dedikerad till TheArsenale, ett av världens mest exklusiva detaljhandelskoncept online. TheArsenales unika erbjudanden sträcker sig från jetplan till motorcyklar, tillbehör och lyxkläder.

MVs konstruktörer koncentrerade sig på specifika områden på motorcykeln och för att visuellt anpassa sig till TheArsenales starka identitet. De svarta och orangefärgade detaljerna skapar ett kontrasterande färgschema som får fram den häftiga karaktären hos Dragster 800 RR och ansluter perfekt till TheArsenales koncept med produkter av absolut toppklass.

Samma kompromisslösa tekniska specifikationer för 800 RR-produktionsmodellen bibehölls för TheArsenale-utgåvan, som har MV Agusta klassiska 3-cylindriga 798 cm3 radmotor som utvecklar 140 hk på topp och en topphastighet på nästan 250 km/h. TheArsenale-modellen har också MVICS full Ride by Wire-system, såväl som antispinn som är justerbar i åtta nivåer och en elektronisk quickshifter (upp- och ner) som är kopplad till den hydrauliskt manövrerade slirkopplingen.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: