MV Agusta och Loncin inleder samarbete

MV AGUSTA har tillkännagett ett nytt samarbetsavtal med det kinesiska företaget Loncin Motor i en affär som kommer att resultera i en rad nya, mindre och billigare motorcykel-modeller.

Fyra nya 350-500cm3-modeller, som alla kommer att bära den berömda MV Agusta-loggan, kommer att lanseras före slutet av 2021, designade av MV Agusta och tillverkade i samarbete med Loncin, som redan erbjuder ett brett utbud av 150-300cm3-maskiner i Asien.

Samarbetet markerar ett betydande framsteg mot en viktig pelare i MV Agustas tillväxtplan. Denna strategiska allians kommer att göra det möjligt för MV Agusta att utvidga sin nuvarande produktportfölj med målet att försäljningen globalt.

Dessa mindre och billigare MV Agusta-modeller kommer, enligt MV Agusta, att finnas till salu hos MV Agustas återförsäljare i slutet av 2021.

MV Agusta och Loncin meddelar även att deras partnerskap inte kommer att begränsas till utvecklingen av den nya familjen av 350-500cm3-modeller. Det inkluderar också att MV Agusta kommer att hjälpa Loncin in i premium-segment-marknaden. MV Agusta kommer att utveckla en helt ny produktfamilj för VOGE, Loncins premium-avancerade varumärke.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: