MV AGUSTA förlänger garantin

MV Agusta-ägare kommer att få en bonus på 3 månader som kompensation för den tid de inte kunnat njuta fullt ut av sina motorcyklar på grund av Covid-19.

Samtidigt som MV Agusta så sakteliga drar igång sina produktionsaktiviteter tillkännagav den italienska motorcykeltillverkaren en 3 månaders bonusförlängning på alla märkets motorcyklar som för närvarande omfattas av garantin. På grund av Coronavirus-krisen och den resulterande karantänen som genomförts i mer eller mindre stor omfattning i nästan alla länder har MV Agusta-förare runt om i världen hindrats från att kunna använda sina motorcyklar mer eller mindre alls. Och denna ”förlorade tid” är något som MV Agusta har beslutat att ge tillbaka till sina kunder.

Claudio Quintarelli, försäljningschef hos MV Agusta Motor S.p.A., kommenterar: ”Under dessa synnerligen svåra tider är det viktigt för MV Agusta att uttrycka sin uppskattning gentemot sina kunder på ett praktiskt och konkret sätt. Med detta steg vill vi se till att ägarna inte förlorar på grund av krisen och att de kan njuta av sina motorcyklar med full sinnesfrid när restriktionerna har upphört. Denna garantiförlängning är naturligtvis helt gratis och gäller alla motorcyklar som för närvarande omfattas av vår standard 3 års-garanti och registrerade före 30 april 2020. ”

%d bloggare gillar detta: