KTM Street hos Mankan

Motorrads Linus Bankler samspråkar med David Järvfjord från KTM.Pappa Sören ser till att deltagarna får någonting att äta.Trångt i butiken nu när landsvägsprogrammet ska in.David ger en genomgång inför provkörning.Nya 790 Duke uppradade framför butiken.Mankan berättar att landsvägsprogrammet är nytt för dem och att man tar det steg för steg.

Idag hade MÖR, Mankan Österberg Racing, öppet hus för att fira att de sedan en tid tillbaka är södra Stockholms nya KTM street-leverantör. Tidigare har Magnus och company enbart inriktat sig på cross & enduro men tar nu steget fullt ut och tillhandahåller hela KTM:s modellprogram.

KTM hade slagit på stora trumman och kört dit sin stora race-buss med en mängd demohojar på plats. När vi var där på tidig eftermiddag så var det trots tiden relativt gott om folk som provkörde och käkade korv.

Precis lagom att David Järvfjord och gänget från KTM parkerat sin stora trailer så sprack molntäcket igenom och solen började värma upp parkeringen hos MÖR i Södertälje.

Mankan, Patrik och Sören sken ikapp och lånade ut hojar och grillade korv på löpande band.

– Det känns jätteroligt men samtidigt mycket nytt att lära sig. Både Patrik och Mankan är eniga om att de har en spännande utmaning framför sig men att det känns mycket positivt.

Vi på Motorrad tror stenhårt på att MÖR:s nya satsning kommer att vara framgångsrik och önskar lycka till!


MÖR hittar du på Industrivägen 21 i Södertälje – www.moracing.se