KTM återkallar KTM 790 Adventure

På grund av att man upptäckt möjlig materialavvikelse i bromsledningen återkallar nu KTM ett antal motorcyklar av modellen 790 Adventure och 790 Adventure R, modellår 2019 och 2020.

KTM återkallar KTM 790 ADVENTURE och KTM 790 ADVENTURE R, årsmodell 2019 och 2020 till auktoriserade KTM-återförsäljare för att kontrollera och byta bakbroms. Detta på grund av att man funnit en materialavvikelse hos bromsslangen/ledningen, som under extremfall kan resultera i bromshaveri. Därför utför KTM utbyte av bromsslangen/ledningen mellan bakbromsens bromsok och ABS-modulatorn.

Kunder till vilka de berörda motorcyklarna redan har levererats kommer personligen att informeras per brev och ombeds omedelbart kontakta en auktoriserad KTM-återförsäljare för att boka tid för detta. Dessutom kan kunder kolla online under ”Service” på KTM:s webbplats om deras motorcykel påverkas av återkallelsen. LÄNK

Bytet tar cirka 85 minuter och får endast utföras av en auktoriserad KTM-återförsäljare. Detta arbete är gratis eftersom det täcks av garantin.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: