Husqvarna Motorcycles presenterar 2021-års Team Scandinavia

Husqvarna Motorcycles har presenterat 2021-års Team Scandinavia. Efter en framgångsrik säsong 2020 har samarbetet med flera förare förlängts inom både Enduro och Cross. 

Team Husqvarna Motorcycles Scandinavia 2021: 

Enduroteamet: Albin Elowson, Robert Friberg, Hanna Berzelius, Max Ahlin och Oskar Ljungström. 

Crossteamet: Laban Alm, Rasmus Varg, Pontus Jönsson och Matilda Huss. 

 – Efter att vi trots omständigheterna lyckades göra säsongen 2020 till en av dom mer framgångsrika tävlingsmässigt, blickar vi nu framåt med högt ställda mål. Jag hoppas kommande säsong får innehålla en varvlopps-serie, en VM-deltävling på hemmaplan, Novemberkåsan och självklart en full SM-serie. Med dom förare vi har i Team Husqvarna Motorcycles Scandinavia vet jag, oavsett tävling, att vi har förutsättningarna för att vinna. Det är något som motiverar både förarna och mig att jobba ännu hårdare under 2021. Vi ses i spåret, säger Ola Thorell, Teamchef Enduro. 

Tomas Wallenta, Brand Manager och Teamchef för Cross kommenterar: ”Det ska bli både spännande och roligt att följa vårt Cross- och Enduroteam under säsongen. Enduroteamet har en grym mix av unga och mer rutinerade förare som bådar för stordåd vid både Enduro-SM och varvlopp. Ny i Crossteamet är Laban Alm som kommer köra den alltid så intressanta 125 U17-klassen. Matilda Huss känns riktigt stark inför kommande SM-säsong och i MX2-klassen ska det bli intressant att följa Rasmus Varg som nu har mer erfarenhet och Pontus Jönsson som siktar mot ännu ett guld.”

%d bloggare gillar detta: