Fullt ös med GasGas

GASGAS satsar inte bara på enduro och motocross, utan även på både erfarenhet och junior inför Trialsäsongen 2021. Motorcyklarna finns redan hos auktoriserade återförsäljare runt om i Skandinavien.

Anders Sarbäcken, VD KTM Group Scandinavia / Co GASGAS Motorcycles, uppger att han med spänning ser framemot 2021 och att arbeta med detta, för koncernen, nya varumärke.

– Vi är stolta över att få förmånen att arbeta med detta spännande, unga och dynamiska varumärke. Tack vare GASGAS säljer vi nu även Trialmotorcyklar, vilket både är en kul och spännande utmaning. Dom första nya GASGAS-motorcyklarna finns redan nu hos våra återförsäljare och vi ser förväntansfullt fram emot 2021, säger Anders Sarbäcken, VD KTM Group Scandinavia / Co GASGAS Motorcycles.

Peter Johansson, försäljnings- och racingansvarig:
”Det känns kul att jobba med ett till varumärke och när det kommer till racing börjar vi smått med att bygga en bred grund inför framtiden. Inom Trial kommer vi ha två förare som representerar oss genom erfarne Daniel Andreasson från Ale TK samt junioren Noel Johansson från Kinna MK.
Vi har även plockat upp den nyblivna svenska mästaren i Supermoto, Hampus Gustafson från Örebro MK, som under 2021 kommer tävla på en MC 450F. ”

Joachim Paulsson jobbar med återförsäljarutveckling och säger så här:
”Vi är i full gång med 11 stycken återförsäljare som står redo med motorcyklar på golvet. Återförsäljarnätet är ständigt under utveckling för att vi ska täcka så stort område som möjligt i Skandinavien.”

2021 års GASGAS modellprogram består av följande:
Mini, Motocross: MC-E 5, MC 50, MC 65, MC 85, MC 125, MC 250F och MC 450F
Enduro: EC 250, EC 300, EC 250F och EC 350F
Trial: TXT RACING 125, TXT RACING 250, TXT RACING 280 och TXT RACING 300 (TXT GP-modeller TBA)

Under tisdagen kommer Bike provköra enduromaskinen EC 250 och motocrossmodellen MC 250F.

Annons

Annons

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: