Ducati Monster i svart på svart

Ducati har presenterat ett nytt ”Black on Black” färgschema för 2020 års Monster 1200 S.

För den kommande säsongen kommer den italienska tillverkarens populära nakenmodell med en ”Black on Black”-lackering med alternerande glanssvarta och mattsvarta delar. Monster 1200 S kommer också att finnas kvar i traditionellt Ducatiröd.

Monster 1200 kommer med en aktuell Testastretta 11 ° DS-motor som uppges leverera 147 hk vid 9 250 varv/minut och en linjär vridmomentkurva; där kraften hela tiden styrs och komtrolleras av Ride by Wire-systemet och kontrollenheten med kurv-ABS, traction- och Wheelie Control-funktioner.

Den exklusiva S-versionen skärper Monster-prestandan till en ännu häftigare nivå med en 48 mm Öhlins-framgaffel och en Öhlins-stötdämpare, båda fullt justerbara. Fantastisk bromsning tillhandahålls av två 330 mm Brembo-skivor fram som samarbetar med Brembo M50 monoblock-bromsok. Monster 1200 S har också hjul med tre Y-ekrar, en kolfiber-framskärm, en strålkastare med DRL (Daytime Running Light) och LED-blinkers. Quick-shifter (kopplingsfria växlingar upp- och ner) är också standard.

Monster 1200 S med den nya ”Black on Black” -livet kommer att finnas tillgängliga hos Ducati-återförsäljare från slutet av september.

%d bloggare gillar detta: