Zero presenterar 2019 års modeller

När konkurrenten Alta drar ur sladden för sin tillverkning av el-motorcyklar kliver Zero fram och presenterar nyheterna för 2019.

Zero DS ZF7.2 är en av modellnyheterna. En instegsmodell för den som är nyfiken på eldrivna hojar men som nödvändigtvis inte behöver den större batterikapaciteten.
En maskin som ska ha 42 procent mer effekt och vara hela 43 kg lättare än sina större syskon med längre räckvidd i modellprogrammet.

Modellprogramet är fyllt med hojar för både landsväg och grusbus men de har även en ren adventurehoj med möjlighet att slänga på tre väskor för den som vill dra ut på en längre sväng. Även de större batteripaketen har fått en effektökning liknande som den för instegsmodellen.

En nyhet som Zero är först med är ett avställnings-läge. De har byggt in ett underhålls-läge som optimerar laddningen när hojen inte används under en längre period och som förbättrar livslängden för batteriet. De fortsätter att leverera sina hojar med 5 års garanti enligt uppgift från deras pressmeddelande. 

Som tidigare fortsätter de amerikanska myndigheterna att handla elhojar av Zero till både polisen och militären. 

Den som är nyfiken på på Zero kollar in nyheterna hos återförsäljaren Mickes motor eller Mckonsult