Vinn biljetter till Non-Stop

Det enda som du behöver göra är att svara på frågorna nedan samt motivera varför just du ska vinna.

Fråga: Nämn minst en film som Liam Neeson medverkat i tidigare?

Ditt svar mailar du till vip@bike.se, i ämnesraden skriver du NON-STOP, glömt inte att ange ditt prenumerationsnummer samt till vilken adress som vi ska skicka biobiljetterna till. Ditt svar vill vi ha senast den 9/4 kl 10.00. Biljetterna skickas till den adress som du angett. Vinnarna meddelas via mail. Värde 220kr.

Non-Stop
Bill Marks är en utbränd veteran inom flygvapnet som betraktar sin tjänst som ett skrivbordsarbete i luften. Men dagens färd blir inte ett rutinuppdrag. Kort efter att resan från New York till London påbörjats får han ett antal märkliga meddelanden som säger att han måste se till att regeringen överför etthundrafemtio miljoner dollar till ett speciellt konto. Om inte, kommer en passagerare att dö var tjugonde minut. Ännu märkligare – och ännu mer skrämmande – blir det hela då det visar sig att det är Bills kollega som skickat meddelanden. Och att kollegan blir den första att möta döden. För Bills hand … Nästa offer väntas inom ytterligare tjugo minuter om inte pengarna förs över till kontot i fråga, vilket är öppnat i Bills namn.

I rollerna: Liam Neeson, Julianne Moore, Michelle Dockery, Scoot McNairy, Anson Mount, Linus Roache Regi: Jaume Collet-Serra

Fintstilt: Värdebeviset byter du till gällande biljett på valfri SF-biograf i Sverige.

%d bloggare gillar detta: