Välkommen till Harley-Davidson Luleå grand opening 29 april

Du inbjuds att vara med och fira öppningen av nya Harley-Davidson Luleå. Ny adress, större yta och byggd efter Harley-Davidsons senaste koncept för detaljhandel. Harley-Davidson Luleå är först ut i Sverige med H-D:s nya designstore-koncept, och med tiden kommer detta koncept implementeras hos alla Harley-Davidsons återförsäljare i Sverige. Med en egen entré, en lokal som är tre gånger större än tidigare, kan man nu uppleva Harley-Davidsons allra modernaste designstore i Sverige. Välkommen till Harley-Davidson Luleå!

Anläggningen hade smygpremiär den 1 oktober, men den 29 april bjuder man in till en fullmatad premiärdag där det bjuds på mat, dryck, livemusik, provkörningar, premiär-erbjudanden och gratis hälsokontroll för din H-D.

Arbetet med den nya anläggningen har pågått en längre tid i tät kontakt med teamet från Harley-Davidson Europa för att anpassa designkonceptet till butiken på Storheden i Luleå. Den nya anläggningen följer de allra senaste direktiven från Harley-Davidson som rör detaljhandel.

– Allt andas Harley-Davidson, från tak till golv upplever man varumärket. Och allt är byggt och inrett enligt Harley-Davidsons senaste designkoncept för butik, säger Martin Mortensen, Harley-Davidson Luleå.

Den nya anläggningen ligger på Storheden, ett expansivt handelsområde utanför Luleå, några kilometer från den gamla anläggningen. I den nya butiken får alla motorcyklar, kläder och tillbehör från Harley-Davidson ta plats på ca 400 m2.

– Vi ser fram emot den stora öppningsdagen och hoppas att så många som möjligt vill komma och fira med oss. Vi hälsar alla välkomna den 29 april, avslutar Martin Mortensen.

%d bloggare gillar detta: