Vad är det här?

Som medlem på Bike kan du delta i diskussioner i vårt forum, ladda upp bilder på din motorcykel, videoklipp och bilder från resor och äventyr. Dessutom tipsa andra om de bästa vägarna, delta i diskussioner i forumet och komma i kontakt med likasinnade kompisar här på Bike.

Att bli medlem är enkelt – klicka bara på ”Skapa nytt konto” i högerspalten. Självklart är medlemskapet gratis.

Några enkla och ganska enkla villkor:

1. När medlemmar publicerar text och bild ansvarar varje avsändare för innehållet. Materialet får inte vara kränkande, utgöra hets mot folkgrupp, innehålla rasism, avse straffbara skildringar, innehålla pornografi, intrång i andras upphovsrätt eller bryta mot PUL.

2. Bike tillämpar svensk lag och gör tydligt att varje medlem är personligt ansvarig för sina inlägg och uppladdningar. Bike förbehåller sig rättan att stänga av medlemmar som bryter om avtalet.

3. Bike har rätt att använda text och bilder som publicerats av medlemmar i redaktionellt material. Din kommentar kan med andra ord hamna i tidningen om vi tycker att den är bra.

4. Inskickade bilder kan komma att användas på andra ställen på Bike och/eller i Bikes marknadsföring. Vi publicerar exempelvis löpande några av de bästa bilderna varje månad i magasinet Bike. Du får inte ladda upp bilder som någon annan har upphovsrätten till.

Det var väl inte så svåra regler? Skriv nu in dig som medlem!