Uppdaterad KX 250 F!

Kawasakis KX250F av 2007 års modell har genomgått en ordentlig uppdatering både vad gäller motor och chassi. Mer prestanda i bägge ändar av varvtalsregistret utlovas och för att komplettera kraftfullheten i de mellersta och översta delarna av KX250Fs varvtalsregister, har motorn förfinats ytterligare vilket nu ger ett högre vridmoment i det lägre varvtalsområdet.

Ingenjörerna hos Kawasaki har även sett över chassiet och har förbättrat den längsgående styvheten i ramens underdel och den sänkta styvheten i framgaffeln. Enligt Kawasaki kan nu föraren välja antingen en snabb kurvtagningsstil, som hos en tvåtaktare, eller den mer stabila kurvtagningsförmågan hos en fyrtaktare.

Bland övriga nyheter finner vi en Showa-upphängning fram och bak, nya framgaffelfjädrar, omarbetade ventiler i fram- och bakhjulsupphängningen och en ny bakfjädring vilket ska medföra att hjulen bättre kan följa ojämnheter i vägen. Den bakre stötdämparen har dessutom en dubbel kompressionsjustering, vilket gör att du kan finjustera dämpningen för höga och låga hastigheter separat.

Läs mer på Kawasakis hemsida.

Andra intressanta nyheter för dig

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: