Sverigepremiär för nya Ducati Panigale V4

[2jslideshow 6345]

Ikväll bjöd Ducati in till en exklusiv förhandsvisning av splitternya Panigale V4. Det skedde inför 160 specialinbjudna gäster på Audi Forum vid Kungsträdgården i centrala Stockholm. Svenske Ducati-chefen Tobias Persson gjorde ett kort anförande, berättade om Ducatis historia, och presenterade den nya läckerbiten innan Daniel Sjögren drog täcket av och ett sus gick genom publiken. Volkswagen-koncernen med Audi är sedan ett par år ägare av Ducati. Därför skedde också presentationen i Audi Forum i Stockholm.

Daniel Sjögren startade sedan också upp motorn så att åskådarna fick höra de sköna Ducati V4-soundet. En verklig skönhet på två hjul som gjorde nyfikna tryckte på och det var svårt att tränga sig fram för att få bilder.

Det var alltså inbjuden press, återförsäljare och stamkunder som bjöds på mat och dryck samt fick möjligheten att se närmare på Ducatis hetaste nyheter. Med på salongsgolvet stod även helt nya Multistrada 1260 samt uppdaterade Monster 821.

På det hela en mycket trevlig kväll med en skön blandning av läckra hojar och trevliga människor.

Tobias drog en teknisk presentation en bit in på kvällen det råder ingen tvekan om att det är är en sporthoj som kommer att hävda sig väl i kommande Motorrad-tester.

Vi kan knappt bärga oss! Motorland Aragon och vårt stora sporthojstest nästa!

Annons

Annons