Svensk Husqvarna-blogg på engelska

Kenneth Olausson är en långvarig medarbetare på Bike, han är faktiskt en av grundarna. Som ivrig fotograf och vagabond har hans bild- och materialarkiv vuxit till smått enorma proportioner, i somras skänkte han hela Husqvarna-delen till Husqvarna i Mattighofen.

– De blev helt ställda, ler Kenneth. Jag åkte dit med hela rasket och lade upp det framför dem. Det första de sade var att det aldrig skulle ha råd att köpa allt detta. Jag svarade att de inte behövde det, jag skänker det till er. Gissa om de blev paffa.

Det ena ledde till det andra och det hela slutade med att Kenneth ombads att blogga om den gamla goda tiden – the good old days. Ungefär var tredje vecka hittar du en ny blogg här http://www.husqvarna-motorcycles.com/sv_SE/good-old-times.html men givetvis behöver du bara ha koll på bike.se, vi talar om när det finns en ny att läsa.

– Den bästa är nog den som heter Husky Hawaiian, säger Kenneth. Det var en helt otrolig tävling, svenskarna Arne Kring och Bengt Åberg var så överlägsna att jag lyckades övertala dem att stanna i spåret och dricka juice, ändå vann de. Och det roliga är att två av de som var på plats och såg tävlingen, det var väl 8000 åskådare eller så, har kommenterat bloggen. 40 år senare! Jag får gåshud bara jag tänker på det.

Bloggen är på engelska men även om språket skulle vara en barriär är bilderna både fantastiska och helt unika – de måste ses!