Svedea kommer med nya märkesförsäkringar

Svedea gick i dagarna ut med att de blivit märkesförsäkring för Ducati. Något som försäkringsbolaget ser väldigt positivt på. De blev redan förra året märkesförsäkring för Triumph som då valde att anlita Svedea som försäkringspartner för sitt märke efter att de avslutade ett mångårigt samarbete med Länsförsäkringar.

– Vi är väldigt stolta över att Ducati valde att arbeta med oss. Dels för att vi får ytterligare ett fantastiskt märke att lägga till våra tidigare märkesförsäkringar. Men också för att jag själv har positiva erfarenheter av Ducati och tycker att det är härliga hojar att köra, säger Stefan Karlsson, produktchef mc-försäkring på Svedea.

– Vi är nöjda med att ha inlett samarbetet med Svedea som har en oslagbar erfarenhet av märkesförsäkringar. Våra kunder är värda det bästa, så i slutänden var det ett enkelt beslut att välja Svedea, säger Tobias Persson, brand manager på Ducati Sverige.

Ett annat anrikt märke som sluter sig till skaran med märkesförsäkringar hos Svedea är även Indian Motorcycles. 

– Få märken kan göra större anspråk på benämningen klassiker än Indian. Märket har en lång och spännande historia, där de bland annat levererade 50 000 motorcyklar till den amerikanska militären under första världskriget. Vi är stolta över att få samarbeta med Indian Motorcycle, fortsätter Stefan. 

Utöver ett av marknadens bredaste grundskydd ingår en unik allriskförsäkring, ofta benämnt drulleförsäkring. Den nya märkesförsäkringen är utvecklad i samarbete mellan Svedea och Indian Motorcycle Sverige. Försäkringen kan köpas både till nya och begagnade motorcyklar hos auktoriserade återförsäljare.

–Det känns det helt rätt att starta ett samarbete med en aktör som utmanar branschen och uppenbarligen kan det här med märkesförsäkringar för mc, säger Stephan Nordström, Sales Manager på Indian Motorcycle Scandinavia.

 

%d bloggare gillar detta: