Stoner tycker synd om Ducati

"Jag tycker riktigt synd om Ducati, att han har gått dit och inte gjort någonting förutom att klaga på hojen och tydligen har dom nu en hoj som kan göra bra ifrån sig eftersom han konstant blir slagen av Nicky och Hector och det är inget att vara stolt över." 

"Vi hörde alla om hur han skulle leda Ducati till storhet och vi har inte sett några resultat." sa Stoner i en intervju med MCN. 

När Rossi gick till Ducati var det många som hoppades på den perfekta kombinationen av italiensk förare och italienskt märke, Rossi har fått mycket beröm under åren inte bara för sin förartalang men också för sin förmåga att utveckla en motorcykel och den förmågan skulle hjälpa Desmosedicin. 

Men efter 27 race med Ducatin har Rossi bara varit på prispallen två gånger. 

Rossi och Jerry Burgess var båda säkra på att dom kunde lösa Ducatins problem på nolltid, något som förargade Stoner rejält i slutet av 2010 då Rossi också sa att det var omöjligt att veta hur mycket Ducatin kunde prestera då australienaren inte gav allt. 

"Valentino fick sitt bästa resultat i det torra på hans första race på Ducatin med axelskador och jag har inte sett någon förbättring under de senaste två åren och det är tråkigt." 

"Jag tycker synd om människorna bakom den hojen. Valentino vill tydligen inte pressa gränserna och köra en hoj som inte är perfekt. Han har medgett det. Om han har haft en hoj som är så bra hos Yamaha förut och inte har behövt pressa när hojen inte är perfekt så vet bara gud hur bra hojen är." 

"Det är tydligt att han behöver en extremt bra hoj för att kunna vinna." 

"Så många gånger den här killen har fått äta upp sina egna ord men folk har förlåtit honom för det." sa Stoner i sin intervju med MCN. 

Rossis svar på Stoners kommentarer? Min italienska är lite ringrostig, men något i stil med följande skrev Rossi på sin Twitter: "Alltid väldigt trevlig min vän Stoner, ha ha ha." 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: