Snart dags för Bikeweek 2017!

Följ med oss till Karlskoga 21–30 juli och kör på Bikes hemmabana under Bikeweek. Här får du ett bra tillfälle att fila på körtekniken, träffa andra hojtokar och snacka med oss på Bike redaktionen. Är det första gången du provar att köra på bana rekommenderar vi att du läser våra tips här.

I år finns utökade chanser att få testa dig själv och din motorcykel på banan. Fredagen den 21 juli till söndagen den 30 juli kommer det att erbjudas tre tillfällen om dagen att för allmänhetens körning. Passen för nybörjare kommer endast vara tillgängliga under måndag, tisdag och torsdag – hela schemat kommer publiceras på Bike.se.
 
Vi som jobbar på tidningen finns på plats för att träffa er läsare men vi kommer även genomföra ett av våra test under dessa dagar. Kom gärna och prata motorcyklar med oss eller berätta vad du skulle vilja se mer av i tidningen framöver.
 
Som prenumerant får du 100 kronor i rabatt (ord. pris 500 kronor) för en hel dags körningsamt först-i-kön-platsAllt  du behöver göra är att boka ditt pass här. Det kommer även finnas heldagspass för två dagar att köpa med 100 kronor i rabatt (ord. pris 800 kronor), dessa bokar du som är prenumerant här.

Du som inte är prenumerant kan boka din bankörning via den här sidan  i Karskoga Motorstadions webshop.

Veckan kommer även bjuda på underhållande racing i Scandinavian Open med klasserna Superbike, Superstock 600, Rookie 1000, Rookie 600 och A2 Cup. Läs mer om de actionfyllda RR-uppgörelserna här.

%d bloggare gillar detta: