Scandinavian Open premiär 14-16 maj i Falkenberg

2010 års Scandinavian Open säsong brakar igång nu till helgen på Falkenbergs Motorbana! Det blir massvis med race både på lördagen och söndagen. Nordic Superbike, Superstock 600, 125GP, Rookie 600, Rookie 1000 och 125 Junior Cup är klasserna som ska träna och tävla 14-16 maj på den svenska västkusten.

I Scandinavian Open kör några av nordens främsta förare, med förare representerade från länder så som; Sverige, Norge, Danmark, Finland och Estland. Särskilt norskarna satsar hårt och bjuder i Scandinavian Open på stora namn så som Carl Berthelsen, Norvald Haaland och Tage Solberg i Nordic Superbike. Den tvåfaldige Nordic Superbike-mästaren Nicklas Cajback kommer onekligen att få det hett om öronen!

I Scandinavian Open Superstock 600 kommer underbarnet Alex Tim Schacht från Danmark att utmanas av svenska talanger så som Eric Lindroth, Andreas och Christoffer Bergman. Norge kommer till start i klassen med en av storfavoriterna Alf Georg Joranger och den enda kvinnan i startfältet; Caroline Olsen som sopade rent med banan i Rookie 600 ifjol!

Missa inte säsongens spännande uppstart med premiären på Falkenbergs Motorbana nu till helgen. Ladda ner och läs det officiella Scandinavian Open-programmet.[3869]

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: