Rocka hårt-hjälmar

Fast du får skynda dig, varje serie är som sagt begränsad, en tröst kan vara att Rockhardhelmets säger sig ha ett kontrakt med över 300 artister. Med andra ord kommer deras kollektion ständigt att förändras. Varje hjälm kommer med ett eget serienummer.

Bandet Hustler kommer från England och delar namn med en viss tidning. De beskriver sin egen musik som sliskig loungemusik, med inslag av country, blues och känsloväckande dramaturgi. Den klart snuskigaste av dessa hjälmar, men samtidigt kommer den i ”trendvit”, vilket dekorativt framhäver blodsplattret på dess baksida.

KISS kräver egentligen ingen närmare presentation. Ett amerikanskt rockband som har sålt mer än 100 miljoner skivor. Startade 1973 och ska ut på turné nästa år. Nu har du chansen att se ut som en av deras scenshower, svart och åter svart, med explosiva inslag som lyser upp.

”Sweet Home Alabama”, var Lynyrd Skynyrds största hit. Det amerikanska bandet bildades 1965 i Jacksonville, Florida. 1977 kraschade bandets flygplan när de var på väg till en spelning, grundaren Ronnie Van Zant och ytterligare en bandmedlem omkom.

Är trashmetal din grej? Då är bandet Slayer någonting för dig. De började med att spela Judas Priest och Iron Maiden-covers. Den egna musiken tog fart runt 1983 då den första skivan släpptes. 1996 fick de en stämningsansökan emot sig för att deras musik skulle vara orsaken till ett tragiskt tonårsmord, åtalet lades ner 2001.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: