Resultat från SM-premiären på Karlskoga

I Superstock 600 tog Lukas Bäckström pole position med en halv sekund tillgodo. Bäckström fick en bra start i första racet och kunde hålla en säker ledning genom hela racet. Bakom Bäckström befann sig Pontus Duerlund som inte lyckades hålla Yamaha-förarens tempo, men som däremot kunde försvara sig mot Robban Gull när han mot slutet av racet började komma ikapp.

Race två fick omstart efter en tidig krasch och än en gång tog Bäckström segern, även om det inte var med lika stor mariginal den här gången. Gull fick en bättre start och kunde ta sig om Duerlund.

I Superbike var det liknande scenario. Daniel Falemo stod i pole och kunde i båda racen hålla god ledning för att ta hem förstaplatsen. I båda racen var det Palmér och Borglund som gjorde upp bakom Falemo. Borglund kunde båda racen hålla Palmér stången och tog andraplatsen.

Kompletta resultat från alla klasser hittar du här. 

Bikes testförare Christer Miinin har bloggat om varför han inte kunde ta sig till start och lördagens Race of Legends. De Bike-sponsrade Superstock-förarna Lukas Bäckström och Pontus Duerlund har bloggat om helgen på sina respektive bloggar.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: