Renodlad Victorybutik öppnas!

Stonetown Custom öppnar upp sin nya butik i anrika lokaler på södra sidan av Sundsvall nu till helgen. Det blir den femte i raden av Victoryåterförsäljare i Sverige, men den första renodlade Victorybutiken – Victory Concept Store.

Andreas Sedin är mannen bakom butiken och han har en gedigen bakgrund i customkretsar.
-Det var min far som hade Moped och Motortjänst som på sin tid var Norrlands Custombutik nummer ett. Northbike grundades 1965 och pappa tog över butiken på 80-talet. Nu startar jag om i samma, traditionsrika lokaler. Jag har aldrig gjort någon hemlighet över att jag verkligen gillar amerikanska motorcyklar och här har jag chansen att göra något som är lika unikt som Victoryhojen i sig – öppna en riktigt Victory Concept Store, säger Andreas.

Stonetown Custom kommer förutom att sälja Victory motorcyklar, kläder och tillbehör även att fokusera på en del med begagnade motorcyklar samt serviceverkstad. Lördagen den 15 januari är det officiell invigning av butiken.

Victory är det första nya amerikanska motorcykelmärket på över 60 år. Märket skapades för 12 år sedan. Motorcyklarna är i customsegmentet och byggs i Spirit Lake, Iowa. Bakom Victory står den internationella koncernen Polaris Industries som bygger och saluför motorfordon för rekreation och arbete.

Victory lanserades i Sverige för några år sedan och återförsäljare finns nu i Sundsvall, Uppsala, Strängnäs, Borås och Bromölla. En Victory är en färdig customhoj, direkt från fabrik.