Omröstning: Vem tar hem MotoGP 2015?

Mycket lutar i Márquez förtjänst. Han har inte bara varit snabbast under de sex testdagarna i Sepang, han har också sin nya Honda att utvecklas med. Nya RC213V ska vara utvecklad mer i linje med Márquez körstil och med tanke på att den unga spanjoren ”fortfarande lär sig” ser han inte ut att bli långsammare.

Men, Yamaha ser ut att få en bättre start på den här säsongen är föregående. Rossi har gott om självförtroende och Lorenzo kom till sin rätta i slutet av förra säsongen. Plus att de har sin nya växellåda som kapar lite tid vid inbromsningarna. Vi ska heller inte glömma Ducati, som med nya GP15 ser ut att ha en riktig chans att ta hem ett första race sedan Casey Stoner – den som väntar på något gott. 

Vem vet, det här kanske är året som Dani Pedrosa till slut får sin efterlängtade titel. Säsongen har inte ens börjat, men MotoGP ser ut att leverera 2015. Vem hejar du på och varför? Var med i vår omröstning och kommentera nedan med en motivering – röstar du med hjärtat eller med statistiken? 

Första deltävlingen går på Qatar den 29 mars.