Nytt H-klassat Sportmax Qualifier

Pressmeddelande från Goodyear Dunlop Sverige – 2011-03-03 06:30

 
Nytt H-klassat Dunlop Sportmax Qualifier-däck

 

För unga förare som kräver respons på racingnivå till ett rimligt pris, är den nya H-klassade serien med Dunlop Sportmax Qualifier-däck det självklara valet.

När du först börjar ge dig ut på två hjul, är det avgörande att du har den bästa utrustning du har råd med. Utöver själva motorcykeln, är bra däck den klokaste investering du kan göra. Däcken utgör den första och den viktigaste länken mellan dig och vägen eller banan.

Dunlops nya Sportmax Qualifier-däck har utvecklats speciellt för att ge unga entusiaster och racingfans de mest prisvärda sportdäcken.

Med hjälp av gummiblandningsteknologi som har hämtats från GP Racer D211 kombinerar Qualifier, Dunlops högpresterande väg/trackdaydäck en prestanda som nästan håller racingklass och till ett förbluffande rimligt pris.

Det här är det första däcket som erbjuder egenskaper från racinggummiblandning till den unga och ivriga sporthojsföraren. Qualifier finns i den 125 cc-anpassade serien med 17-tums H-klassade storlekar (hastighetsgraderade upp till 210 km/h) och dess racinggummiblandningar ger ett rejält grepp på banan, utan att göra avkall på vägprestandan.

“Vi har under lång tid velat erbjuda ett däck som lämpar sig specifikt för den växande skara av unga förare som åker till banan med sina mindre sportmotorcyklar under helgerna”, säger Sharon Antonaros, Dunlops europeiska marknadsdirektör. “De behöver en uppsättning av prisvärda däck som ger dem grepp och säkerhet ute på vägarna, men som samtidigt även kan högprestera på racingbanan.”

Om du är en ung förare som är ute efter respons på racingnivå, betryggande stabilitet, feedback och den förutsägbarhet du behöver för att hitta dina gränser –och allt detta till ett rimligt pris – då är nya Dunlop Sportmax Qualifier H-klassade serie det självklara valet. Däcken säljs nu runt om i hela Europa.

110/70 R 17 54H TL

120/60 R 17 55H TL

120/70 R 17 58H TL

150/60 R 17 66H TL

160/60 R 17 69H TL

%d bloggare gillar detta: