Nya Zega-väskor från Touratech

ZEGA Pro2 kombinerar de egenskaper som föregångaren ZEGA Pro har, fast med flera nya detaljer som ska underlätta det dagliga bruket eller äventyret. Det nya väsksystemet har bärhandtag, integrerade monteringsfästen för passande tillbehör, en förbättrad tätningslist, ett optimerat ventilationssystem som ska förenkla öppningen under olika atmosfäriska tryck och en helt ny, patenterad snabbkoppling.

Detta system passar nästan alla Touratech väskfästen tack vare sin justerbara övre skena. Det har vibrationsdämpande fästen och trycks enkelt på plats med ett klick. Mekanismen styrs helt från utsidan, vilket betyder att det inte längre är nödvändigt att öppna väskan för att ta av väskan. Därför är väskmontering och demontering – även fullt lastade – en enkel sak.
Den innovativa designen har separata, fjädrande låsningsanordningar i rostfritt stål. Den låsbara clip-in systemet har även en säkerhetsspärr för extra säkerhet.
Separata väskor eller kompletta system finns redan tillgängliga för många motorcyklar. ZEGA Pro2 finns i storlekarna 31-, 38- och 45-liter (det senare kan rymma en integralhjälm), i naturlig aluminium, eloxerad (AND-S) och svartanodiserade (AND-svart) finish.
http://touratech.se

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: