Nya kläder från Rukka

 

Rukka har kläder som ska passa alla smaker, krav och ändamål. De nya Basti (för män) och dess kvinnliga följeslagare Belle görs för dem som kräver maximal komfort samt en kroppsnära passform. Båda är gjorda helt av elastiskt Cordura Stretch, erbjuder fin rörlighet kombinerat med samma grad av nötningsbeständighet som standard Cordura. Komfort och passiv säkerhet är avrundade med CE certifierade Rukka d3o Air skydd för rygg och leder, som är mycket bekväma när multiplicera deras skydd på ett ögonblick när en inverkan inträffar.
 
Inbäddad som en Z-liner, maximerar en Gore-Tex membran väderskydd. För kalla dagar, gav formgivarna Basti och Belle löstagbara termiska foder, samtidigt som blixtlås öppningar för särskilt varma dagar. Utanför sätesområdet säkerställer en Keprotec Antiglide trim ett säkert grepp på motorcykeln sätet och på insidan, fungerar Rukka AirCushion systemet som ett effektivt klimat buffert.
 
Rukka erbjuder Basti jacka i storlekarna 46 till 66, i Basti byxor finns i de vanliga storlekarna 46 till 62, de korta storlekarna 48 genom 66 och de långa storlekar 48 genom 58. Belle jackan finns i 34 till 46, Belle byxor i 34 till 46 vanliga, 38 till 46 kort och 36 till 42 lång. Basti-jackan finns i svart, röd, blå eller grå. Belle-jackan finns även i beige, och båda byxorna kommer i svart.