Nya Ducati Monster 821, Multistrada 1200S och 1299 Panigale för 2017

Den italienska tillverkaren har släppt en bild på nästa års Multistrada 1200S i kulören Vulcano Grey. Motorcykeln kommer bland annat med ny design av luftburken och vad Ducati kallar en ”ny kalibrering” av motorn för bättre effektuppbyggnad i mellanregistret.
 
Både Diavel och Monster 821 kommer få sina kraftkällor uppdaterade för att utsläppen av farliga ämnen i avgaserna inte ska överstiga gränsvärdena inom Euro4-kraven. Monster 821 kommer att finnas i nya färgen Dust Grey.
 
Som vi befarat
kommer toppmodellen 1299 Panigale utrustas med de nya mer precisa elektroniska förarhjälpmedlen som vi först såg hos specialmodellen 1299 Panigale S Anniversario.
 
Det handlar om EVO-versionen av Ducatis traction control (DTC) och wheelie control (DWC). En av de nya funktionerna som kommer med detta är en slide control som ska hjälpa dig lägga kontrollerade sladdar under nedlägg i traction control-läge 1.
 
Ducati har tidigare meddelat att Traction control-systemet även ingriper på tillförseln av bensin och luft istället för att bara påverka tändningen. Det ska göra att ingreppet blir mer förfinat än tidigare.
 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: