Nu släpps biltågsbiljetterna till sommaren 2013

Den 5:e november klockan 10 släpps alltså biljetterna till DB Autozugs biltåg sommarsäsongen 2013. Särskilt fredagsavgångar är populära och den som planerar i tid kan dessutom skona reskassan med lägre biljettpriser. Den nya katalogen med alla tidtabeller, priser och nyttig reseinformation finns på dbautozug.se redan idag.
För de som vill ta egen bil bekvämt till södra Europa är biltåg ett modernt, trafiksäkert och smidigt val som allt fler nappar på. Svenskar når enklast DB Autozug-terminalen i Hamburg och tar sig därifrån direkt mot sydligare bredd-grader: Villach i Österrike, Alessandria och Bozen i Italien och även Narbonne i södra Frankrike.
Inom Tyskland åker DB Autozug från Hamburg till Lörrach eller München.


Med biltåg kan resenären koppla av redan när från start. När tåget är färdig-lastat står det egna fordonet säkert i fordonstransportvagnen medan resenär-erna färdas bekvämt hela natten i sov- eller liggvagn.
Alla tidtabeller, priser och nyttig reseinformation finns i den nya sommarkata-logen från DB Autozug.
För information och bokning, kontakta Deutsche Bahns ombud i Skandinavien på +45 33 36 06 60 eller besök www.dbautozug.se


För mer information om DB Autozug, kontakta Jonas Köpniwsky, Comvision, tel: 08-410 458 02 eller jonas@comvision.se


DB Autozug är biltåg som går från flera orter i Tyskland, bland annat Hamburg-Altona, till destinationer i Alperna och södra Europa. Det är ett bekvämt och tryggt sätt att resa med hoj utan att behöva köra hela sträckan ner till konti-nenten. Dessutom är det bättre för miljön. För bokning vänligen besök www.dbautozug.se eller ring DB Autozugs representant i Skandinavien på 45 33 36 06 60.