Norrman gör comeback i MotoGP

En av tidernas största norska racingtalanger gör comeback i 125 GP-klassen. Fagerhaug har nämligen fått erbjudande om att köra för det italienska teamet WTR-Ten10 Racing Team både i Barcelona nu till helgen och på Silverstone nästa helg. Och det var naturligtvis en nöjd Fagerhaug vi nyligen pratade med.
– Ja, det är rolig att få chansen igen, men jag har ju inte kört sedan Valencia i fjol så jag får nästan ta det lite som det kommer.

VTR-teamet har kört bland annat med en indisk och en italiensk förare tidigare i år, men om det är skador, ekonomi eller andra orsaker till att de inte kommer till start nu är okänt. I fjol var det tidigare Red Bull Rookies-föraren och Fagerhaugs konkurrent Johan Zarco som körde för teamet.

Hojen är i det närmstaen identisk med den Aprilia 125-kubikare som Fagerhaug körde i GP-klassen i fjol. Troligen också effektmässigt.
– Jag tror det ligger runt samma siffror, så det är inte den bästa, men det är helt klart konkurranskraftigt, så det blir spännande. Jag har inte de största förväntningarna på resultat, men jag hoppas aqtt det går bra, säger Fagerhaug.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: