Nicky Hayden skadad igen

Hayden tränade och körde en motorcykel för första gången sedan hans tidigare skada från Valencia den 6:e november. Han undergick flera röntgen och undersökningar samma dag som skadan. I dagsläget finns det inga planer för operation, men kommer på återbesök nästa vecka i Kalifornien. De kommande veckorna kommer avgöra om Hayden kommer kunna delta på vintertesterna i Sepang som börjar i slutet av januari.

"Självklart är skador aldrig bra," sa Hayden, "men det är en del av raceing. Precis som i Valencia, det var en ganska knäpp olycka. Jag började träna igen, som jag brukar göra under vintern på min privata bana nära huset. Jag kom upp bakom en annan förare, han började flytta på sig för att komma ur min väg. Jag åkte inte så snabbt, men han klippte mitt framhjul och jag åkte ner och landade ganska hårt på min vänstra axel, och det var det. Det är en besvikelse, men det finns inget att göra åt det förutom att se till att det läker fort. Oavsett så påverkar inte det här mina förväntningar på 2012."

För oss på redaktionen låter det som ett praktexempel på varför du inte ska bry dig om andra förare och flytta på dig för att ge plats på en bandag.

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: