Moto2 och Triumph på Silverstone

Inför tävlingarna på Silverstone och det brittiska GP:et slår Triumph på stora trumman och visar upp sin Moto2-hoj, dels vid Silverstone men även vid Triumphs fabrik i Hinkley.

Ett led i denna avtäckning är en insamling till förmån för Riders for Health-organisationen som jobbar med hälsovård och tar sig fram med motorcykel till avlägsna delar i Afrika. Det gör de med en auktion där högstbjudande vinner en exklusiv rundtur i fabriken med Triumphs utvecklingsteam.

Luca Marini (ITA-Sky Racing Team VR46), Sam Lowes (GBR-Swiss Innovative Investors),
Danny Kent (GBR-+Ego Speed Up Racing Team), Isaac Viñales (SPA-Forward Racing Team),
Bo Bendsneyder (NED-Tech 3 Racing Team) och Joe Roberts (USA-NTS RW Racing GP),
kommer tillsammans med engelska Moto3 föraren John McPhee (CIP – Green Power)  avtäcka Triumph Moto2 utvecklingsmodell som kommer finnas på plats på Silverstonebanan för beskådning innan Moto2-loppet på det Brittiska Grand Prixet.

–Triumph är oerhört stolta över att stötta organisationen Two wheels for life genom att vara en del av den här auktionen. Vi har en massa spännande och exklusiva priser och vi ser framemot att en lyckligt Triumph-fan ska vinna, säger Paul Lilly, VD för Triumph UK och Irland. 
 
Strax före Moto2 loppet på söndag kommer dessutom den förre världsmästaren i World Superbike James Toseland att köra ett paradvarv på Silverstone-banan, i ett led för att visa Triumphs återinträde i racingen med deras 765-triple motor. 

 

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: