Missa inte Bike Week!

Bike Week på Karlskoga Motorstadion drar igång redan i helgen med de Norska Mästerskapet vilket på måndag följs upp av starten på allmänhetens körning. Det är fyra klasser som är öppna för alla gatförare på måndag-onsdag och kostar 450 kronor per dag. Som Bike-prenumerant har du 100 kronor rabatt på valfri dag och du har även chansen att vinna din personliga instruktör. Läs mer om allmänhetens körning och personliga instruktörer här.

Vi på redaktionen kommer köra ner till Karlskoga på söndag och spenderar måndag, tisdag och onsdag med test av Aprilia RSV4 Factory APRC, Ducati 899 Panigale och Triumph Daytona 675R – det vill säga två testvinnare och en nykomling. Vi har ett tält i depån där du kan svänga förbi, ställa frågor om högt och lågt, plocka upp senaste numret och är du prenumerant får du en multihalsduk!

Veckan fortsätter med enduranceracing på torsdag där flera spännande team gör upp – vad sägs om Jeremy McWilliams och Lukas Ockelfelt på 690 Duke? McWilliams landar för övrigt på Bike Week redan på tisdagen och kommer köra med KTM:s grupp på allmänhetens körning. Till helgen är det så klart dags för SM och SO i roadracing. På lördag körs det även KTM Challenge med flera svenska profiler.

Vi syns på Karlskoga!