Lysande E.T.-inspiration!

Mechanix är ett amerikanskt handskmärke med förankring i motorsportmiljöer i USA. För närvarande är de huvudleverantörer av monteringshandskar till både Indycar och Nascar.

I Europa är märket relativt okänt men vissa kan känna igen märket från diverse tv-program som ”Pimp My Ride” och andra bil- samt motorprogram.
Mechanix har ett antal annorlunda modeller som sträcker sig från klassiska mekanikerhandskar till den mer kraftiga Pro-Fitserien och den spejsade modellen Light Glove med ficklampa i pekfingret!

Glove Light är den perfekta handsken för dig som jobbar mycket i mörker och passar då som just handsken i och med att den har LED-lampor i både vänster- och högerhandskens pekfinger. Ljuskällan är stark; 10 000 LUMEN LED, med ett batteripack som sitter på handflatan och är både vattentätt samt stötsäker. Handsken har auto-shut-offunktion och levereras med batterier.

Sluta gräm dig över höga priser per kilowattimma, och införskaffa dig dessa handskar som får Bosse Bildoktorn att svimma av häpnad!

Senaste utgåvan

Annonser

%d bloggare gillar detta: